Om Dørmands­bureauet

DØRMANDSBUREAUET UDFØRER AUTORISEREDE DØRMANDS- OG SECURITY OPGAVER MED AUTORISATION FRA DØRMANDSKORT, UDSTEDT AF RIGSPOLITICHEFEN.

Dørmandsbureauet er dit dedikerede sikkerhedsfirma. Vi tilbyder high-end B2B autoriseret dørmandsarbejde udført af autoriserede dørmænd med dørmandskort udstedt af Rigspolitichefen.

SIKKERHED • TRYGHED • KOMMUNIKATION!

Sjælland, Fyn, Jylland

SIKKERHED
TRYGHED
KOMMUNIKATION!

Jylland, Fyn, Sjælland

Information

CVR-nr.: 39575094

Bankinfo

Der faktureres via:
Dørmandsbureauet ApS

8181 1414

TELEFON

mail@doermandsbureauet.dk

E-MAIL

PROFESSIONELLE DØRMÆND

Vi er professionelle dørmænd, der bidrager med tryghed og sikkerhed til din fest, event eller arrangement. Vi arbejder med venlighed, dialog og god service overfor gæsterne. Derved oplever dine gæster god stemning og kan nyde en afslappet aften i sikre rammer.

VI GIVER DIG GLADE GÆSTER OG ET GODT ARRANGEMENT

Vi giver dine gæster oplevelsen af grundlæggende tryghed, sikkerhed og imødekommenhed ved din fest, event eller arrangement. Det er nøglen til god stemning hos dine gæster – og et vellykket arrangement. Det er nemlig dørmandens professionalisme, der afgør, om gæsten bliver mødt af luksus eller ligegyldighed.

HIGH-END B2B DØRMANDS- OG SIKKERHEDS­ARBEJDE

Vores speciale er high-end B2B dørmands- og sikkerhedsarbejde til fester, events og arrangementer, hvor de enkelte dørmænd ankommer velklædt og medvirker til god og velkommende stemning for gæsterne i kraft af sin professionelle, servicerende og kommunikative tilstedeværelse. Dertil sørger han naturligvis for sikkerheden.

ARBEJDS­OPGAVER HVOR DØRMANDS­ERFARING ER EN FORDEL

I mange stillinger er den erfaring fra dørmandsmiljøet værdifuld. Også hvor der ikke forelægges krav om særlige tilladelser vedrørende sikkerhed. Sådanne job påtager Dørmandsbureauet sig efter aftale. Ligeledes kan der til arrangementer være opgaver såsom opstilling mv., hvor det kan være en fordel at anvende det forhåndenværende personale. Dørmandsbureauet deltager gerne i udførelsen af sådanne opgaver.

SIKKERHEDS­OPGAVER KAN UDFØRES MED SPECIAL­TILLADELSER FRA POLITIET

Der findes tilgrænsende opgaver, som må udføres af dørmænd efter særlig dispensation fra politiet. Sådanne opgaver kan udføres af Dørmandsbureauet ved forelæggende dispensation fra politiet.

KONTAKT OS VEDRØRENDE DIN SIKKERHEDS­OPGAVE

Dørmand-dørmænd-doermand-doermaend-security-vagt-firma-vagtfirma-doermandsydelser-doermandsbureauet-doermand-doermaend-security-vagt-doermandsbureauet-vagtfirma-firma-

PROFESSION­ELLE DØRMÆND TILBYDES TIL ALLE TYPER FESTER & EVENTS

You have Successfully Subscribed!