Udtalelser

Udtalelse fra Roseline, Kunde til ungdomsfest:

“Dørmandsbureauet det er rigtig god fest”

Læs flere udtalelser og anbefalinger nedenfor!

Anbefalinger fra kunder til Dørmandsbureauet

Ungdomsfest i Bellevue Strand i Klampenborg roser Dørmandsbureauets dørmænd

”Karsten er den bedste dørmand i hele Danmark. Personligt har jeg aldrig haft en bedre dørmand end Karsten og hans team.”

Tilfredse kunder til ungdomsfest

”Dørmandsbureauet det er rigtig god fest og de holder styr på det hele. Vi har lige holdt en fest for 250 mennesker. Og alt har gået præcist som det skulle. Og vi har kunnet slappe af hele aftenen. Det har været fantastisk. Så i skal booke dem, helt klart :o)”

ANBEFALING AF DØRMANDS­BUREAUET TIL UNGDOMSFESTER I FORSAMLINGS­HUSET

”Hvis nogen har brug for dørmænd så bestil Dørmandsbureauet. For de er fantastiske og de er megasøde. Og de hjælper så meget.  De er bare så nice. Dørmændene var med til at vi var rolige til aften. Vi kunne have det sjovt og slappe af. Fordi vi kunne være sikker på at dørmændene tog sig af alle problemerne. Fordi Dørmandsbureauet er de bedste dørmænd. Så hvis i har brug for dørmænd så ring til Dørmandsbureauet.”

GLAD OG TRYG STEMNING TIL FESTEN I FORSAMLINGS­HUSET MED DYGTIGE DØRMÆND

”Udtalelse fra Roseline, kunde til ungdomsfesten: “DØRMANDSBUREAUET DET ER RIGTIG GOD FEST””

Udtalelse fra kunde til eksklusiv nytårsfest

”Vi hyrede dørmandsbureauet til vores nytårsfest. Alle dørmænd var super flinke og servicen var top professionel. Kan helt klart anbefale dørmandsbureaet.”

Alfred Steensen

Udtalelse fra unge til 18 års fødselsdagsfest i København

”Dørmandsbureauet er de flinkeste og bedste”

Anbefaling: Dørmandsbureauet er flinke og søde

Unge til 18 års fødselsdag i københavnsk mediehus roser Dørmandsbureauets professionelle arbejde: ”Dørmandsburet passer på os og de er flinke og søde”

Anbefaling: Dørmandsburet har de bedste medarbejdere

Unge til 18 års fødselsdag i førende københavensk mediehus roser Dørmandsbureauets professionelle arbejde: ”Dørmandsburets dørmænd er super flinke og samtidig respektere de reglerne – det er det der gør at festen bliver meget sjovere.”

Unge fra Slagelse værdsætter security fra Dørmandsbureauets dørmænd

Det blev en sikker succes da dørmænd fra Dørmandsbureauet stod for at skabe ro og tryghed ved en dobbelt 18 år fødselsdag i Slagelse: ”Det her security er noget af det bedste. Det er så dejligt. Man føler sig tryg. Og man kan snakke med dem. Det er så hyggeligt og jeg elsker det.”

Dørmand-dørmænd-doermand-doermaend-security-vagt-firma-vagtfirma-doermandsydelser-doermandsbureauet-doermand-doermaend-security-vagt-doermandsbureauet-vagtfirma-firma-

PROFESSION­ELLE DØRMÆND TILBYDES TIL ALLE TYPER FESTER & EVENTS

You have Successfully Subscribed!