Dørmænd fra Dørmandsbureauet er din bedste garanti for tryghed, sikkerhed samt god ro og orden til dit arrangement.

Vi udføre opgaver alle steder hvor der er brug for dørmænd. Det være sig til bl.a.:

  • Privat fest / Firma fest
  • Gymnasiefester
  • Events
  • Bryllupper
  • Kræmmermarked

Både ved store og mindre opgaver er du altid velkommen til at kontakte os på vores døgntelefon: tlf. 8181 1414.

Service er nøgleordet

Selve servicen bliver en stadig støre del af det arbejde som en dørmand levere på sin opgave. Samtidig er god service også den nemmeste og mest effektive genvej til trykhed, ro og orden når der er mange mennesker sammen.

Der er intet der virker så professionelt og indbydende som en smilende og velklædt dørmand der som det første giver hånd til dine gæster. Det giver det indtryk at dit personale er servicemindet og imødekommende. At din virksomhed er professionelt og veldrevet.

At dine gæster modtages ordentligt med håndtryk af en af en smilende, professionel og serviceminded dørmand betyder rigtig meget for din virksomhed. Det løfter gæsterne op i stemning der smitter af på dit øvrige personale og din forretning.

Kommunikation og samarbejde

En del af arbejdet som dørmand går du på at fremme samarbejdet til fordel for den samlede sikkerhed ved de arrangementer der afvikles. Derfor der det vigtigt med god kommunikation og er professionelt forhold til politi og andre sikkerhedsinstanser. Når dit arrangement en vis størrelse kan der være tilknyttet privat sundhedspersonale som læger mv. det er vigtigt at dørmændene deltager aktivt så alle rellevante fagruper inklusive dørmænd indgår i en samlet optimering af sikkerheden vedrørende dig arrangement.

Det gør at kommunikationen fra dørmændende er en vigtig del af sikkerheden i dit arrangement. Hvilket Dørmandsbureauet har en professionel tilgang til.

En dørmand skal også kunne træde i karakter

Hvis intet andet hjælpe skal dørmanden også kunne træde i karakter for med det formål at bringe ro på en situation. Her sikre dørmandens professionelle indsats gæsternes og øvrige medarbejderes trykhed og sikkerhed – at de øvrige personale kan fortsætte arbejdet og de faglige aktiviteter i rolig tryghed,

Kontakt os gerne allerede i planlægningsfasen

Det kan være en god ide at kontakte os allerede i planlægningsfasen. Har kan vi hjælpe med rådgivning og eventuelle kontakter til myndigheder.