Jobsøgende og samarbejdspartnere anbefaler vi også til Facebookgruppen: “NATTELIVET SØGER ARBEJDE

Denne gruppe er for alle med professionel interesse i Nattelivet, Eventbranchen, Underholdning og Restaurationsbranchen.
HUSK: Fortæl så mange som muligt om gruppen og dens fordele. Så får du også selv mest muligt ud af gruppen og du får mulighed for også at møde og samarbejde med folk også her i gruppen.
Du søger job eller arbejdskraft vil netværke og opbygge forretningsforbindelser og karrieremuligheder eller har anden opbyggelig professionel interesse der kan bidrage i branchen.
Du er bartender, tjener, ejer, barchef, dørmand, bestyrer, eventkoordinator, supervisor, tjener, kok, lysmand, lydmand, hoteldirektør, kromand, garderobepige mv. Eller du har ønsker og ambitioner om at blive noget inden for branchen.
Det at du er medlem af gruppen betyder ikke nødvendigvis at du er aktivt arbejdssøgende eller aktivt søger arbejdskraft. Men det kan jo alligevel være at nogen lægger mærke til dig og du bliver headhuntet. Så tænk altid på dit image og støt op om gruppen.
Du kan også være fra tilknyttede brancher som lys, lyd. revision, planlægning, opstilling, lokaleudlejning. Konsulent, leverandør til branchen. Eller andet relevant.
Det er gruppens formål at gode medarbejder og chefer finder sammen i et givende samarbejde.
Find gerne folk til netværk, event og projekter i gruppen.

Facebookgruppen “NATTELIVET SØGER ARBEJDE – JOB & STILLINGER & NETVÆRK & SAMARBEJDE giver dig lækre muligheder for at søge medarbejdere og jobs inden for:

  • Nattelivet
  • Eventbranchen
  • Underholdning
  • Restaurationsbranchen

 

Opbyg dit netværk og få forretningsforbindelser og karrieremuligheder med det samme.

Meld dig ind nu 🙂